Typer begrensninger for barnet ditt

Du kan gi barnet frihet ved aktiviteter på datamaskinen eller Internett. Du kan konfigurere Kaspersky Safe Kids til å vise advarsler til barnet mens Kaspersky Safe Kids overvåker besøkte nettsteder, åpnede programmer og tidsbruk på datamaskinen. Barnet kan deretter bestemme hva det vil gjøre med advarselen.

Hvis barnet ignorerer advarselen, får du tilsendt en varsling fra Kaspersky Safe Kids på My Kaspersky og til smarttelefonen eller nettbrettet ditt som har Kaspersky Safe Kids installert.

Se avsnittene Tillate et nettsted eller et program på barnets forespørsel og Legg til datamaskintid etter forespørsel fra et barn for å få mer informasjon om handlingene Kaspersky Safe Kids utfører hvis du velger Blokker-alternativene.

Safe Search

Du kan også kontrollere Internett-søkeresultatene som vises for valgt barn ved å aktivere alternativet Safe Search på My Kaspersky eller på smarttelefonen eller nettbrettet ditt som har Kaspersky Safe Kids installert. Hvis barnet ditt søker etter noe som faller under kategorier som voksen, Alkohol, Narkotika, Banning, Rasisme eller Tobakk, definerer Kaspersky Safe Kids denne søkeforespørselen som forbudt, blokkerer den og viser en advarsel.

Kaspersky Safe Kids støtter Safe Search i følgende søkemotorer: Google (inkludert «Ok Google»), Bing, Mail.ru, Yandex, Yahoo! og YouTube.